DEMO BEKÜLDÉSE
[]
1 Step 1
Névyour full name
Demo feltöltéseupload
Feltöltés
Previous
Next
powered by FormCraft
ultrarounk1

Ultra Star Records

Az Ultra Star Records lemezkiadó 2014 nyarán alakult. Rövid fennálása óta közel 60 kiadványt jelentett meg, amelyek között bőséggel találunk olyan darabokat, amelyek nagy erőkkel ostromolták a slágerlistákat. A kiadó stílusában leginkább house és pop dalokkal foglalkozik, legfőképpen magyar előadókkal dolgozik. Több neves lemezlovas és producer munkáin felül számos tehetséges fiatalnak biztosítanak folyamatos megjelenési lehetőséget, szakmai tanácsokkal segíti előadóit és menedzsment feladatokat lát el.

Az Ultra Star Records törekszik a legjobb kapcsolat kialakítására a zenei média szereplőivel és számos csatornával – legyen az rádió, televízió, vagy sajtó – szorosabb együttműködésben dolgozik. 2014 őszén csatlakozott a kiadó előadói közé a két ízben is az Év Mainsteam Dj-jének választott Newik. Goodby c. slágere meghódította a legnagyobb rádióállomásokat és hozta meg a kiadó számára az eddigi legnagyobb sikert.

Az Ultra Star Records-hoz kötődik a StarWhroes formáció kiadványainak promótálása és menedzselése. Take Me Higher c. lemezük 2016 elején több hétig vezette a Viva magyar vonatkozású chartját, majd 2017-ben a Do It! vette át a vezető szerepet.

2015-ben bővült az előadók sora a magyar producerek egyik legjobbjával, Bahlzack-al, aki Come Follow Me c. lemezével debütált az Ultra Star Records-nál. A Bonnie Rabson kanadai énekesnővel alkotott Dreaming c. munkája 2015 legjobb magyar dance slágerének bizonyult a Mahasz Dance Top 40-es lista szerint, amit a Shine követett 2016-ban és az I Think I’m Love Again slágere 2017-ben.