Mindegy mit, csak csináld! DO IT!

Ahogy Yoda mondá: Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!

Nem készítenek tinimálokat (közismertebb nevén minimal), agyfúrós elektró felvételeket, mégis sikeresek és jól érzik magunkat a bőrükben. Az örömzenélésnek a legnagyobb ismérve az, hogy nem izzadságszagú és ez elmondható a Do IT! ről.

StarWhores: Négy éves fennállásunk óta ez a legnagyobb projekt amin dolgoztunk. Időt és energiát nem kímélve készítettük el a Do It! c. lemezt és a videóklipet. Hosszas ötletelés, tervezés előzte meg a forgatást, hiszen nem kisebb dologra vállalkoztunk, mint hogy Budapest közismert részein egy ad hoc divatbemutatót vonultassunk fel. Emellett olyan képi világot álmodtunk meg, ami hosszas előkészületet és komoly technikai hátteret igényel.  Mivel egy napunk volt a videó elkészítésére ez nem is jelentett kis feledatot, de megcsináltuk.

A videóklip a Nemzeti Kultúrális Alap (www.nka.hu) segítségével jöhetett létre, amit ezúton is köszönünk.

Külön öröm számunkra, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk elsősorban szakmabeliek, lemezlovasok, producerek és zenészek részéről, amit szintén nagyon köszönünk.

Már körvonalazódik a következő StarWhores produkció, aminek munkálatai már meg is kezdődtek. Több remixünk is napvilágot lát majd a közeljövőben, és terveinkben szerepel egy új videóklip elkészítése is.

starwhores do it

A Do It! egy laza hangulatú pop dal, szinte már súrolja a funky stílus határait. Élő hangszerek, rap betétek és rendkívül füllbemászó dallamok jellemzik a zenét, amiről nyugodtan kijelenthetjük, hogy műfajában is és hazai viszonylatban is kiemelkedő produkció.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *