Krisz Rudolf újratöltve.

Ahogy a divatból kiment dolgok is gyakran újra divatba jönnek.

Krisz Rudit kérdeztük a “Kimentünk a Divatból” videóklipjének forgatásáról és a dalról, ami két hónap alatt negyedmilliós nézettséget produkált.

A forgatás 3 helyszínen zajlott. A reggeli órákban a Velence Korzó biztosította a körülményeket, hogy nyugodtan forgassunk, majd a délután órákban a dunavarsányi bányatavak egyik leg impozánsabb fürdőhelye a Rukkel-tó adott lehetőséget. Végezetül a ráckkevei dunaág egyik szakaszán sikerült jó képeket lőni.
krisz rudolf kimentünk a divartbólPacsai Márk aki egyben zenei producer és klip rendező gondoskodott arról,hogy minden a terv szerint menjen. Szóval a hangulat nagyon jó volt ,hiszen nagyon könnyű vele együtt dolgozni. Ami nagyon fontos egy ilyen közös munkánál, hogy megegyezzen és összeférjen az rendező és az előadó nézete. A klipben szereplő lány nagyon profin helytállt fiatal kora ellenére! Mivel nem ez volt az első ilyen munkája ezért nagyon rutinosan mozgott a kamerák előtt. Talán a bájának is köszönhető,hogy ennyire sikeres a dal!
 6 éves külföldi zenélés után úgy éreztem itt az ideje vissza térnem. Ez idő alatt sokat változott a közönség és én is… Manapság rengeteg változás zajlik a világban, mind globálisan, mind az egyéni életekben. A környezetemben egy ideje azt tapasztalom, hogy a változás főképp a párkapcsolatokat érinti, rengetegen válnak el és szakítanak, az emberek megújulásra, pezsdülésre vágynak. Sok esetben a megszokás és az újtól való félelem tartja még össze a párokat, nem mernek lépni, miközben külön talán már boldogabbak lehetnének. A dal erről szól, a szétválásról, amikor “már nem divat, hogy Te és Én”. Azért különleges számomra ez a dal, mert az én életemben is voltak idők, amik úgymond “rám nehezültek”. Annyit még elárulhatok, hogy nem minden szétválás végleges, néha újító és építő a kapcsolatra nézve, ahogy a divatból kiment dolgok is gyakran újra divatba jönnek.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *