Több Esperanza, több remény!

Az idő múlik, a lemezlovas dolgozik, a zeneszerző alkot. Manapság már szinte elengedhetetlen, hogy a dj egyben producer is legyen. Már nem elég csak zenéket professzionális módon összekeverni, már újat is kell alkotni. A már jól ismert Dragon S-el beszélgettünk a múlról a jelenről és persze a jövőről.

ultra star records dragon s

Honnan jött a Dragon S művésznév?

A Dragon S művésznév egy anno még a főiskolán “összeszedett” becenévből a “SüSü”-ből keletkezett. Annak a kialakulása viszont egy gólyatáborhoz köthető, de ebbe inkább nem mennék bele. Egyértelmű volt hogy ebből adódóan mindenképpen a sárkány felé tendálok a SüSü-ből pedig megmaradt az “S” betű. Kalandos, de igaz.

Az Esperanza dalod címe reményt jelent. Van esetleg valami burkolt üzenete?

Úgy gondolom a remény minden ember számára fontos. Vannak vágyaink, akár tárgyilagosak, akár emberek felé, de lehet hogy egy adott ország felé esetleg. A címválasztás nem véletlen. Nálam ez itt elsősorban egy emberhez is köthető, de nyilván az összes többi is igaz rám és szerintem bárkire.

ultra star records dragon s

Szerinted a jelenlegi, uralkodó zenei műfajok hogyan fognak alakulni?

A zenei műfajok szinte folyamatosan rotálódnak, kerülnek elő és tűnnek el bizonyos formában. Igaz ez a nem rég még virágzását érő EDM-re is akár. Hozzám mindig a house-osabb ütemek álltak és állnak közel és bízom benne hogy a világ is ebbe az irányba fordul inkább.

ultra star records dragon s

Miért éppen Newikkal készült az átdolgozás?

Newik-kal régi baráti kapcsolat köt össze bennünket. Több helyen is voltunk együtt házigazdák, illetve a The Secret című dalunk szerencsére nagy népszerűségnek örvendett, így nem volt kérdés számomra ki lenne a legjobb alany remix ügyben. Van hogy nem találkozunk jó ideig, de amikor újra látjuk egymást csak mintha tegnap találkoztunk volna. Innen is üdvözlöm ?

Mik a tervek a közeljövőre?

A tervek ? Kiegyensúlyozottság, boldogság, sok jó buli, új zenék és persze a remény.

 

 

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *